Sigenergy introduceert SigenStack batterij voor zakelijke markt

Sigenergy heeft de SigenStack gepresenteerd, een nieuwe energieopslagoplossing speciaal voor de commerciële en industriële (c&i) markt, die vanaf volgend jaar in Nederland beschikbaar zal zijn. De SigenStack is gebaseerd op het ontwerp van de thuisbatterij SigenStor, maar is specifiek ontwikkeld voor grotere toepassingen. Met vermogensopties van 50 tot 110 kilowatt en een modulair ontwerp is het systeem flexibel en schaalbaar, geschikt voor projecten van enkele megawatt tot honderden megawatt.

Het innovatieve ontwerp biedt voordelen zoals lagere installatie- en onderhoudskosten en verbeterde energie-efficiëntie. De installatie van het systeem is eenvoudig en snel, en de batterij kan binnen 15 minuten in gebruik worden genomen. Dankzij de IP66-classificatie is de SigenStack geschikt voor buiteninstallaties en bestand tegen zware weersomstandigheden. Het onderhoud is minimaal, aangezien het systeem volledig op afstand kan worden beheerd.

SigenStack biedt ook uitgebreide veiligheidsvoorzieningen, waaronder 6 beveiligingslagen zoals temperatuursensoren, brandblussers, en een vlamboogdetector met een detectiebereik van 500 meter. Dankzij het modulaire ontwerp en ingebouwde energiemanagementsysteem kan het systeem eenvoudig worden aangepast aan specifieke energiebehoeften en toekomstige uitbreidingen vergemakkelijken, zonder onderhoud ter plaatse.

× Hoe kunnen we u helpen?