Kunststof kozijnen

Welkom bij onze kunststof kozijnen pagina, waar we graag de kunststof kozijnen van Kömmerling willen introduceren. Hieronder vindt u meer informatie over onze kunststof kozijnen van Kömmerling:

76 mm systeem

Kömmerling K-VISION

Kömmerling K-VISION is een uitbreiding van het 76mm aanslagdichtingssysteem (AD) met een verdiept kaderprofiel en bereikt hoge isolatie-waarden. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal. Of het nu om naar binnen- of buiten draaiende elementen gaat, er is voor ieder ontwerp een passende oplossing met het nieuwe systeem Kömmerling K-VISION.

Kömmerling K-VISION combineert de klassieke vormgeving met een schuin aflopend profiel in de ramen van 15° met uitstekende Uf- waarden 1,4 W/(m²K) in de standaard uitvoering en tot 1,0 W/(m²K) met thermostaal.

Een variant in het ontwerp is de design uitvoering.

Al onze producten voldoen aan de hoogste Europese isolatienormen en de strengste eisen. Perfect samenspel.

De constructie van de Kömmerling K-VISION laat het gebruik van moderne 3-voudige beglazing of speciale functionele beglazing tot 52 mm dikte toe.

Omvormer

SAJ Omvormers

SAJ is een toonaangevend merk op het gebied van omvormers en energieoplossingen. Met decennia aan ervaring in de zonne-energiesector biedt SAJ betrouwbare en innovatieve omvormers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het merk richt zich op zowel residentiële als commerciële systemen en biedt oplossingen voor diverse schaalgroottes.

De omvormers van SAJ zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en functies om optimale prestaties te leveren. Ze bieden een hoge energie-efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor u het meeste uit uw zonne-energiesysteem kunt halen. SAJ-omvormers zijn uitgerust met functies zoals monitoring op afstand en slimme energiebeheersystemen voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke werking.

Neem Nu Actie

Maak uw huis duurzaam met onze expertise en service

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, om te ontdekken hoe wij uw huis kunnen verduurzamen. Samen maken we een positieve impact op het milieu én bespaart u op de lange termijn op uw energiekosten. Kies voor de beste kwaliteit, snelle levering en vakkundige installatie. Maak uw huis klaar voor de toekomst met ons betrouwbare en professionele team.

× Hoe kunnen we u helpen?