Leveringsvoorwaarden voor het plaatsen van een airconditioningsysteem

door Kuyt Zonnepanelen & Elektra B.V.

Offerte en prijsbepaling:
a. Een gedetailleerde offerte wordt verstrekt aan de klant met een duidelijke specificatie van het voorgestelde airconditioningsysteem, inclusief model, capaciteit en eventuele bijkomende apparatuur.
b. De prijs wordt vastgesteld op basis van de specificaties en omvat de kosten van het materiaal, de installatie, het testen en de garantie.

Installatie:
a. De installatie van het airconditioningsysteem wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren technici.
b. De installatie omvat het monteren van de binnen- en buiteneenheden, het leggen van de benodigde leidingen en kabels, en het aansluiten van het systeem op de elektriciteit en de afvoer.
c. Mochten er onverhoopt aanvullende werkzaamheden nodig zijn voor het goed kunnen installeren van de airconditioningsysteem worden daarvoor kosten extra in rekening gebracht op basis van nacalculatie.
Voorbereidende werkzaamheden:
a. De klant is verantwoordelijk voor het zorgen voor een geschikte locatie voor zowel de binnen- als de buiteneenheden van het airconditioningsysteem.

Toegang en veiligheid:
a. De klant zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot de installatielocatie voor de technici.
b. Indien er een risico bestaat voor de veiligheid van de technici tijdens de installatie, zoals een gevaarlijke werkomgeving of onstabiele structuren, behouden wij ons het recht voor om de installatie op te schorten of te annuleren.

Testen en afstelling:
a. Na de installatie voeren wij uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat het airconditioningsysteem correct functioneert en voldoet aan de specificaties.
b. Eventuele aanpassingen of afstellingen die nodig zijn om het systeem optimaal te laten werken, worden door onze technici uitgevoerd.


Garantie:
a. Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar
b. De garantie dekt materiaal- en fabricagefouten, maar is niet van toepassing op schade veroorzaakt door onjuist gebruik, verwaarlozing of ongeautoriseerde reparaties.

Betaling:
a. De betalingsvoorwaarden worden vastgesteld in de offerte.
b. Een aanbetaling kan vereist zijn vóór aanvang van de installatiewerkzaamheden, met het resterende bedrag dat betaald dient te worden bij voltooiing van de installatie.

Annulering:
a. In geval van annulering van de installatie na acceptatie van de offerte, behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen voor de reeds gemaakte voorbereidingen en administratieve taken.

Let op: Deze leveringsvoorwaarden dienen als algemene richtlijnen en kunnen afhankelijk van het bedrijf en de specifieke situatie variëren. Het is altijd belangrijk om de leveringsvoorwaarden van het betreffende bedrijf te raadplegen en eventuele vragen te stellen voordat u akkoord gaat met de installatie van een airconditioningsysteem.

Neem Nu Actie

Maak Jouw Huis Duurzaam met Onze Expertise en Service

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, om te ontdekken hoe wij jouw huis kunnen verduurzamen. Samen maken we een positieve impact op het milieu én bespaar je op de lange termijn op je energiekosten. Kies voor de beste kwaliteit, snelle levering en vakkundige installatie. Maak jouw huis klaar voor de toekomst met ons betrouwbare en professionele team.

× Hoe kunnen we u helpen?