Dakramen

Kuyt Verduurzaming B.V.

Ontdek de toekomst van duurzaam wonen met onze toonaangevende diensten in dakramenrenovatie en de installatie van zonnepanelen!

Bent u op zoek naar manieren om te besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd uw huis of bedrijfspand een duurzame transformatie te geven? Kuyt Verduurzaming B.V., geleid door de meest deskundige installateurs in de sector, staat voor u klaar om de voordelen van geavanceerde energieoplossingen aan te bieden. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden die Kuyt Verduurzaming B.V. biedt.

Deskundig advies
Kwaliteitsproducten
Professionele installatie
Uitstekende service
Dakramen van Dakea met installatie

Transformeer met nieuwe dakramen of renovatie van uw oude

Dakea biedt betaalbare dakramen van hoge kwaliteit, die elke ruimte in huis adembenemend, energie-efficiënt en veilig maken. De dakramen van Dakea voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden geleverd met een garantie van 20 jaar. Dit zorgt voor gemoedsrust en zekerheid bij zowel de aannemer als de eindgebruiker.

Dakea valt onder het eigendom van Altaterra Kft. en maakt deel uit van de VELUX Groep, die meer dan 75 jaar ervaring heeft in de bouwsector. Sinds de introductie op de markt in 2012, streeft Dakea ernaar om voor de professionele sector dakramen te produceren die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook betaalbaar.

Laat u verbazen door de snelheid en kwaliteit van Kuyt Verduurzaming!

Kuyt verduurzaming levert u een vlekkeloze en probleemloze ervaring. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, tot het moment dat uw dakramen vakkundig geïnstalleerd zijn, zult u merken dat wij elke stap van het proces met zorg en aandacht benaderen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw dakramen binnen 4 weken geleverd en geïnstalleerd worden, zodat u snel kunt beginnen met het genieten van natuurlijk licht en frisse lucht in uw woning.

Wij bieden meer dan alleen een garantie van 20 jaar op materialen van Dakea en de installatie hiervan, maar we staan ook bekend om onze snelle en efficiënte afhandeling van service- en garantiezaken. U hebt één vast contactpersoon die u gedurende het hele proces begeleidt en uw vragen en zorgen met professionaliteit en vriendelijkheid behandelt. U kunt erop vertrouwen dat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Dakea

De kwaliteit van Dakea

Met meer dan 75 jaar ervaring in het produceren van dakramen heeft Dakea de hoogst mogelijke productiestandaard bereikt.

Kwaliteitsglas

Gehard en gelamineerd glas, voorzien van een speciale, scheurbestendige en geluidsisolerende folie, met een coating die ofwel lage emissiewaarden heeft of gemakkelijk te reinigen is. De beglazing van Dakea is specifiek ontworpen met het oog op veiligheid, energie-efficiëntie en binnencomfort.

PVC eenvoudig te reinigen

Dakea maakt gebruik van freesgereedschappen, die tot wel 18.000 toeren per minuut kunnen roteren, is de profilering van de ramen glad en nauwkeurig. Het eindproduct, gemaakt van geïsoleerd en met staal versterkt PVC-materiaal, wordt zorgvuldig aan elkaar gelast voor maximale sterkte – het Dakea PVC-dakraam.

Geselecteerd hout

Zorgvuldig geselecteerd en duurzaam gewonnen uit FSC-gecertificeerde Scandinavische bossen, vormt dennenhout het hoofdbestanddeel van alle houten dakramen in het assortiment van Dakea. Het strikte productieproces is erop gericht om het dennenhout nog sterker te maken, met methoden zoals vochtgecontroleerde opslag, laminering, milieuvriendelijke watergedragen lakken, droogprocessen en meer.

Neem Nu Actie

Maak uw huis duurzaam met de expertise en service van Kuyt Verduurzaming

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, om te ontdekken hoe wij uw huis kunnen verduurzamen. Samen maken we een positieve impact op het milieu én bespaart u op de lange termijn op uw energiekosten. Kies voor de beste kwaliteit, snelle levering en vakkundige installatie. Maak uw huis klaar voor de toekomst met ons betrouwbare en professionele team.

× Hoe kunnen we u helpen?