Infraroodverwarming

Kuyt Verduurzaming B.V.

Ontdek de toekomst van duurzame energie met onze vooraanstaande producten!

Zo ook onze infraroodverwarming, zowel verkrijgbaar als paneelverwarming als vloerverwarming. Kuyt Verduurzaming B.V., onder leiding van de beste installateurs in de branche, staat klaar om u te helpen profiteren van geavanceerde oplossingen op het gebied van infraroodverwarming. Ontdek de mogelijkheden die op u wachten en lees verder.

Deskundig advies
Kwaliteitsproducten
Professionele installatie
Uitstekende service
Infrarood verwarming met installatie

Waarom kiezen voor Infrarood verwarmingspanelen?

Infraroodpanelen gebruiken stralingswarmte om de kamer gelijkmatig te verwarmen, waardoor een comfortabel, natuurlijk gevoel van warmte ontstaat waar mensen dol op zijn. Infraroodverwarmingstechnologie maakt gebruik van de warmte waarvoor mensen zijn ontworpen. Wij zijn in de loop der tijd geëvolueerd om het comfortabele gevoel van infrarood stralingswarmte op natuurlijke wijze te absorberen. Een frissere vorm van warmte waarvan u zou wensen dat u er eerder op was overgestapt.

In plaats van de lucht in een kamer direct te verwarmen, verwarmen IR-panelen de muren, het plafond en de vloer gelijkmatig, waardoor de warmte wordt geabsorbeerd en de warmte zachtjes weer wordt afgegeven aan de kamer. Dit is efficiënter dan conventionele verwarmingssystemen die energie verspillen door grote hoeveelheden lucht te verwarmen.

IR-panelen zijn de gemakkelijkste manier om over te schakelen naar 100% netto koolstofvrije verwarming. Ze kunnen worden geïnstalleerd als een volledig huisalternatief voor warmtepompen, dat aanzienlijk goedkoper is en veel gemakkelijker te installeren, of als een aanvullende oplossing voor bestaande verwarmingssystemen.

Voordelen van IR-panelen voor verwarming:

Onze deskundigheid in infraroodverwarming

Infrarood verwarming van DreamHeat

Maak kennis met DreamHeat infrarood vloerverwarmingsfolie. Het meest efficiënte en onzichtbare verwarmingssysteem voor woningen en gebouwen.

De voordelen van je woning en/of gebouw verwarmen met Infrarood vloerverwarmingsfolie:

Ecologie

• Het gebruik van Infrarood vloerverwarmingsfolie heeft een positief effect op de natuurlijke omgeving, wat cruciaal is voor het in stand houden van een schoon klimaat, frisse lucht, gezondheid van gebruikers en het verminderen van co2 waarden in uw woning.

• Het is een uitstekend product en een modern alternatief voor gas gestookt verwarmen.

• De manier van verwarmen van de woning door middel van infrarood wordt gekenmerkt door laag energieverbruik als gevolg van directe warmteafgifte.

• Bovendien verbruikt het geen zuurstof in een verwarmde ruimte zoals dat bij gas gestookt verwarmen het geval is.

Energiebesparend

• Door Infrarood stralingswarmte drogen muren uit, wat leidt tot een verbetering van hun isolerende eigenschappen – een droge muur isoleert beter dan een vochtige muur. Hierdoor is er minder energie nodig om aan de warmtevraag van uw woning te voldoen.

• Er is geen warmteverlies tijdens het transport van warmte over infraroodgolven zoals het geval is bij, warm water dat door de leidingen naar de radiatoren of vloerverwarming getransporteerd wordt. •

Dankzij het verkrijgen van twee soorten warmte – direct (verzonden door infrarood via de infrarood-folie ) en indirect (warmte ontvangen door vloeren en objecten in de kamer) – is de gevoelstemperatuur in de kamer ongeveer 2-3 graden Celsius hoger dan in werkelijkheid.

• In de praktijk betekent dit vermindering van warmteverliezen als gevolg van luchtuitwisseling in de ruimte. En door het lagere temperatuurverschil binnen en buiten wordt de hoeveelheid warmte die door de ruimte wordt getransporteerd verminderd.

• Het verbruik van de infraroodvloerverwarming is, afhankelijk van de isolatiewaarde van uw huis, ongeveer 40-50kWh per m² per jaar.
Neem Nu Actie

Maak uw huis duurzaam met onze expertise en service

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, om te ontdekken hoe wij uw huis kunnen verduurzamen. Samen maken we een positieve impact op het milieu én bespaart u op de lange termijn op uw energiekosten. Kies voor de beste kwaliteit, snelle levering en vakkundige installatie. Maak uw huis klaar voor de toekomst met ons betrouwbare en professionele team.

× Hoe kunnen we u helpen?